Warm Hart

Het Zenaya team is ontstaan vanuit de overtuiging dat iedereen dagelijks met een schone lei kan starten en dat in ieder mens een onuitputtelijke, positieve energie huist.
Het is onze grootste wens je te helpen relaxen in een oase van rust. Wanneer je eenmaal helemaal relax bent, geeft dit de nodige energie die je helpt om jouw dromen en doelen gemakkelijker te realiseren.

Bij Zenaya heb je de vrijheid om een bepaalde therapie à la carte te kiezen of je vertrouwen te stellen in een van onze therapeuten op basis van hun specifieke vaardigheden.

 

Wij adviseren je graag bij het kiezen van de meest geschikte behandeling én de meest geschikte therapeut specifiek voor jou.

Ervaring

Onze therapeuten hebben stuk voor stuk jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Zij beoefenen de kunst van:​​

 • Ayurvedische massage

 • Voetreflexologie

 • Buikholtemassage

 • Diepweefselmassage

 • Sportmassage

 • Gelaatsmassage 

 • Hypnotherapie

 • Life coaching - gesprekstherapie

 • Natuurvoeding - afslankcoaching

 • Wandelcoaching

 • ...

Onze Therapeuten

Coaching & Healing

Jasmina

Jasmina

In Thailand staat het geven van massages hoog aangeschreven omwille van de jarenlange opleidingen en vereiste ervaring.

Graag gebruik ik mijn ervaring en kennis om je er weer volledig bovenop te helpen!

Naang

Naang

Massage is mijn passie. Het geeft zeer veel voldoening mensen met klachten verder te kunnen helpen. Daarvoor gebruik ik onder andere technieken als Triggerpoint therapie, Deep tissue en Holistic pulsing.

 

Met mijn positieve mind geef ik graag mijn positieve vibes door. Wil je eerder simpelweg een magische ervaring? Dan ben je ook bij mij aan het juiste adres.

Heidi

Heidi

Niets leuker dan het besef dat een klant op je rekent om regelmatig een uurtje te komen ontstressen en los te laten. Een klant die enkele weken van zijn/haar migraine verlost is na een massage of iemand die na de massage even zonder rollator kan. Zoiets geeft me een kick, daar krijg ik kippenvel van. Dáár doe ik het voor en ik hoop dit nog heel lang te kunnen blijven doen.

Isabelle

Isabelle

Mijn passie is om mensen te helpen weer terug bij zichzelf te komen, terug naar hun hartskern en innerlijke rust te gaan om van hieruit kracht te putten om fris en energiek in ’t dagelijks leven te staan.

 

Om weer balans in lichaam en geest te ervaren en zo een kwalitatief gelukkig en gezond leven te kunnen leven.

Ines

Ines

Samen met jou bekijk ik jouw dagelijks eetpatroon en in kleine stappen bouwen we een evenwichtig en gezond eetpatroon op.

Nancy

Nancy

Hypnotherapeute Tamara is intens liefdevol met haar vak bezig en het is voor haar een voorrecht om mensen te mogen helpen en ze te begeleiden. Ze hecht veel belang aan een persoonlijke toenadering, spreekt al haar kennis en ervaringen aan om de kern van problemen te ontsluieren en deze aan te pakken zodat er effectief veranderingen mogen plaatsvinden.

Tamara

Tamara