Shoulder Massage

Massages en duomassages 

Bij Zenaya bieden we een grote variatie aan verschillende massages aan. Hier is een klein overzicht van ons aanbod:

Signatuur Massage

is zoals de naam het zelf zegt: EEN SIGNATUUR van de therapeut in kwestie.
Dat betekent dat elke collega haar eigen talenten en kennis kan toepassen om een bepaalde kwaal of probleem te behandelen of om een  bepaald doel te bereiken.

 

Stretching van de spieren, last van nek en schouders, Anti-cellulitis massage, zwangerschapsmassage, shiatsu, deep tissue, trigger-points, toepassing van de etherische oliën, cupping. Alles kan op aanvraag.  

 

Wij willen dat elke persoon, elke therapeut en elke collega die bij ons werkt zichzelf kan laten zien en kan werken op de manier die voor haar het beste is en die voor jou als klant het beste resultaat geeft.

Ayurvedische Massage

De filosofie van de Ayurvedische massage draait om het creëren van rust en harmonie in het lichaam door middel van het herstellen van het evenwicht in verschillende energiekanalen.

 

Deze zachte relaxerende massage helpt dmv: 

  • Vermindert stress, slapeloosheid en vermoeidheid.

  • Activeert je lymfesysteem en verbetert je bloedsomloop.

  • Verwijdert gifstoffen en emotionele blokkades.

  • Brengt je geest tot rust.

Zwangerschapsmassage

Voor dames vanaf 16 weken zwangerschap. Om beter te kunnen slapen, spieren te relaxen, opgezwollen voeten te verlichten

Thaise Massage

2500 jaar oude massage die voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.

 

Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage worden verholpen. Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens.

 

Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi.

Rug-Schouders-Nek Massage

Spanning manifesteert zich al gauw tussen de schouderbladen en in het nekgebied. Daarnaast kan werkstress en een hoog werktempo leiden tot flinke spierspanningen en verkrampingen. Wanneer je deze spanningen niet aanpakt en je spieren veelvuldig overbelast, ontstaan er op den duur aanhoudende pijnklachten.

 

Zo kunnen er bijvoorbeeld hoofdpijnklachten ontstaan doordat de spieren in de nek, rug en schouders te gespannen zijn en uiteindelijk verharden en spierknopen vormen. Het pijngebied straalt dan uit naar andere gebieden van het lichaam, met alle gevolgen van dien. Met een rug-, nek- en schoudermassage zorg je ervoor dat de spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels flexibel blijven en dat lichamelijke pijn vermindert. 

 

Met speciale massagetechnieken worden pijnlijke en stijve spieren losgemasseerd zodat je specifieke klachten snel verlicht worden.

Kindermassage

Geschikt voor kinderen van 6 tot 11 jaar. 

Voetreflexologie

In de voetreflexologie gaat men ervan uit dat op de voeten het hele lichaam weerspiegeld wordt. Alle weefsels, organen, klieren, spieren en botten hebben een reflexzone op de voeten.

 

Door een goed uitgevoerde bewerking van deze reflexzones wordt het zelfgenezend vermogen in ons lichaam gestimuleerd,

DUOMASSAGES

Graag een afspraak maken voor een duomassage? Geen probleem!

Stuur een mail naar info@zenaya.be of bel ons op +32 (0) 468 02 55 64. Zelf een duomassage via ons boeking systeem boeken is niet mogelijk.

In ons duo kamer staan twee massagetafels naast elkaar zodat jullie beide even samen  kunnen ontspannen en  ontsnappen aan de dagelijkse stress. Jullie moeten zelfs geen dezelfde massage kiezen. Duo massage is een manier om de band met elkaar te verstevigen of het gaat over jouw partner, vriendin, tante, kind, of petekind ....