Feedback 5-3-2015 / Marleen

“Ik besloot na een ingrijpende en stressvolle periode om een afspraak te maken voor een Soundhealing bij Zenaya. Vanaf ik binnenkwam bij Zenaya voelde het alsof ik binnentrad in een rustige, serene wereld. Na een hartelijke begroeting nam ik plaats in de mooie lounge en wachtte nog even aangezien ik iets te vroeg was voor mijn afspraak. Maarten kwam me tegemoet in de lounge en begeleidde me naar de therapieruimte die stemmig en warm ingericht is. Maarten is een lieve man met een ontvankelijke houding. Tijdens het inleidende gesprek had ik echt het gevoel dat hij naar me luisterde. Na het gesprek werd ik ondergedompeld in een bad van fantastische, machtige en diepgaande trillingen. Ik gleed af in de veelheid van klanken en trillingen die een heel weldoend gevoel gaven. Het uur vloog voorbij.  Na de behandeling had ik tijd nodig om terug te “landen”. Ik had ook niet meteen zin om Zenaya te verlaten. In de lounge genoot ik nog even van een mooi gepresenteerde en lekkere thee. Met tegenzin verliet ik Zenaya, maar de ontspannen sfeer bleef de hele dag hangen, het is nu avond en ik geniet al sinds deze ochtend van de effecten van de behandeling. Het is een heel bijzondere ervaring en voor herhaling vatbaar. Ik beveel de Soundhealing met Maarten van harte aan.”

Marleen Huygens, 65 jaar,

Groetjes en fijne avond,
An