simon-migaj-Yui5vfKHuzs-unsplash.jpg

Coaching

Lifecoaching

De beste definitie van een life coach is een hele eenvoudige: iemand die je helpt een doelstelling of een verandering in je leven te bereiken. Hij/zij ondersteunt, motiveert en adviseert je van punt A naar punt B in je leven. Wat mensen denken en geloven, heeft een invloed op alles wat ze meemaken. De kern van life coaching omvat bewustwording en verandering. 

Wandelcoaching - Motivatie & life coaching in de natuur 

Wandelcoaching is al wandelend in gesprek gaan met de coach. De nadruk ligt niet op het wandelen, wel op het bewust en volledig aanwezig zijn en verkennen van verschillende plaatsen in de natuur om antwoorden te ontdekken en ervaringen op te doen

Voedingscoaching (Algemeen voedingsadvies)

 Stap 1 - Intake 

"U vertelt, ik luister" 

U hebt geen overgewicht maar .. U voelt zich vaak futloos? Gebrek aan energie? Regelmatig ontstekingen in uw lijf? 

Slechte of onrustige slaap? Vaak een opgeblazen gevoel? 

Heel veel van deze zaken kunnen te wijten aan een verkeerd voedingspatroon.

In een diepgaand, zeer uitgebreid gesprek (anamnese) analyseren we samen wat u eet zodat ik een accuraat beeld krijg van uw voedings- en bewegingspatroon. Ik luister ook naar uw klachten, medische toestanden en uw verwachtingen. Wij kijken samen op welke manier we uw voedingspatroon kunnen bijsturen en aanpassen. 

U vertrekt naar thuis gewapend met een aantal eerste tips en richtlijnen.

U krijgt eveneens een eet dagboekje mee, wat u zo volledig mogelijk dient in te vullen de volgende dagen.

 

 

Stap 2 - Guidance

We bekijken en evalueren samen het eet-dagboekje dat u bijgehouden hebt. We analyseren wat de aanpassingen voor jou betekent hebben. 

We passen samen andere zaken aan en sturen bij. U krijgt andere tips, andere suggesties en een paar recepten mee. Ik leer u ook etiketten lezen en ingrediëntenlijsten beter begrijpen. 

U kan op me rekenen tijdens dit traject en stap voor stap bouwen we een gezondere, energiekere versie van jezelf op. Deze vervolgafspraken kan u blijven boeken ter ondersteuning. 

 

Weight Loss

Stap 1 - Intake

"U vertelt, ik luister" 

In een diepgaand, zeer uitgebreid eerste gesprek (anamnese) analyseren we samen wat u eet en wat u belangrijk vindt. Het doel is een accuraat beeld te krijgen van uw voedings- en bewegingspatroon, maar ook uw klachten, medische toestand en verwachtingen komen aan bod. 

Indien gewenst, wordt u gewogen en gemeten ter plaatse. 

U vertrekt naar huis met een ( door u in te vullen) eet-dagboekje, en reeds enkele richtlijnen naar gezonde voeding toe.

Stap 2 - Start Up

Tijdens dit gesprek overlopen we het voedingsschema en/of de voedingsadviezen die ik op basis van de anamnese uitgewerkt heb en waarbij ik rekening gehouden heb met uw persoonlijke noden en verwachtingen.

We overlopen het eet-dagboekje dat u bijgehouden hebt, hoe uw eerste week verlopen is en alle vragen die u ondertussen mocht hebben.

U vertrekt naar huis gewapend met goede adviezen, tips, en enkele recepten indien gewenst.

Ik zorg ervoor dat u vol energie, goede moed en zonder het gevoel " op dieet te zijn" aan uw traject begint. 

Stap 3 - Guidance On The Way

U kan op me rekenen tijdens uw ganse traject. 

Ik leer u gaandeweg ook etiketten en ingrediëntenlijsten lezen en begrijpen.

Al uw vragen over uw nieuw eetpatroon kunnen besproken worden.